در رتبهبندی و ارزیابی 110 دانشگاه کشور توسط گروه رتبهبندی ISC، دانشگاه شهید بهشتی در بین دانشگاههای جامع رتبه چهارم و در بین دانشگاههای جامع و صنعتی رتبه هفتم را کسب کرد.
در این رتبهبندی، معیارهای کلی در ارزیابی و رتبهبندی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در 6 حوزه آموزش (با وزن 30 درصد)، پژوهش (با وزن 25 درصد)، فنآوری و نوآوری (با وزن 20 درصد)، بینالمللیسازی (با وزن 10 درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن 10 درصد) و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات (با وزن 5 درصد) هستند. هر کدام از این معیارهای اصلی، به تعدادی شاخص اصلی و زیر شاخص تقسیم میشوند که عملکرد دانشگاه در هر یک از آنها به صورت جداگانه ارزیابی میشود.
اطلاعات مورد نیاز به منظور رتبهبندی دانشگاهها و موسسات پژوهشی از سه طریق جمعآوری شده است: اطلاعات پژوهشی که جمع آوری آن بر عهده گروه رتبه بندی ISC هستند، خوداظهاری دانشگاه ها که از طریق تکمیل پرسشنامه الکترونیکی رتبهبندی توسط رابطان در دانشگاهها به دست میآید و نیز برخی اطلاعات آموزشی که از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سازمان های زیر مجموعه در اختیار گروه رتبهبندی قرار داده میشود.
در رتبهبندی سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹، مجموعا تعداد ۱۱۰ دانشگاه حضور داشتند که اطلاعات آنها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است و براساس ماموریت، هر یک دستهبندی شده و مورد رتبه بندی قرار گرفتهاند. تفاوت این دسته بندی با رتبهبندی سالهای پیش این است که در این دستهبندی، دانشگاههای زیرنظام به صورت مستقل هستند.