Faculty Profile

علوم زمین / زمین شناسی معدنی و آب

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Assessing the impact of Koohrang III tunnel on the hydrogeological settings using stable isotopes and hydrochemical methods."
    Atiyeh Mojiri, Hamid Reza Nassery, Yaser Nikpeyman, Hossein Abedian
    Bulletin of Engineering Geology and the Environment, Vol. 82, pp.1-13, 2023
  2. "Assessment of a Multi-Layer Aquifer Vulnerability Using a Multi-Parameter Decision-Making Method in Mosha Plain, Iran"
    Yaser Nikpeyman, Vahid Nikpeyman, Reza Derakhshani, Amir Raoof